Planning

Via onze online planner kunt u gemakkelijk een afspraak voor onderhoud aan uw caravan of aanhangwagen maken.

Planning

1. Soort Werkzaamheden

Kies het soort werkzaamheden die u wil laten uitvoeren.

Vochtmeting

Vocht vormt een van de grootste bedreigingen voor uw caravan en kan ongemerkt tot grote en vooral ook kostbare schade leiden. Bij de Focwa onderhoudsbeurt meten wij op een aantal plekken globaal de vochtigheid, maar voor een beter inzicht in eventuele lekkages bieden wij u de mogelijkheid om een uitgebreide vochtmeting uit te laten voeren.

Kosten: €75,00 inclusief BTW

Aankoopkeuring

Bent u van plan om een tweedehands caravan of vouwwagen te kopen? Door een eerst aankoopkeuring uit te laten voeren, voorkomt u dat u achteraf met verborgen gebreken zit. Wij controleren de meest vitale onderdelen en op veel voorkomende verborgen schades, zoals vochtinwerking.

Kosten: €75,00 inclusief BTW

PACK Keuring

Bij deze uitgebreide keuring wordt uw caravan / vouwwagen aan de hand van de wettelijke norm op alle vitale onderdelen gekeurd. Daarnaast krijgt u advies over de onderdelen die (binnenkort) vervangen of gerepareerd moeten worden. Bij de keuring wordt dus niet gerepareerd.

Kosten: €70,00 inclusief BTW

Klein Onderhoud

Bij de kleine beurt ligt de nadruk op de verkeersveiligheid. Het onderstel, inclusief remmen en koppeling worden volledig gecontroleerd en afgesteld. Tevens worden uitdraaisteunen, neuswiel, verlichting en eventuele gasleiding nagekeken. Dit is het standaard onderhoud voor vouwwagens en aanhangers.

Kosten: €180,00 inclusief BTW

Focwa Onderhoud

Bij deze volledige onderhoudsbeurt, de grote beurt voor caravans, wordt uw caravan op meer dan 70 punten gecontroleerd, gesmeerd en afgesteld. Ook gas, electra en waterleidingen binnen in de caravan worden bij de Focwa onderhoudsbeurt gecontroleerd.

Kosten: €245,00 inclusief BTW

Planning

2. Datum

Selecteer de datum waarop u uw caravan / aanhangwagen wilt brengen. U kunt deze dan één week later ophalen. Indien u uw caravan / aanhangwagen eerder nodig hebt, vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Het is mogelijk om uw caravan of aanhangwagen enkele dagen eerder te brengen of later op te halen dan de afgesproken datum, maar wij verzoeken u om hier, zeker in het hoogseizoen, beperkt gebruik van te maken.

U kunt uw caravan of vouwwagen weer ophalen op .

Planning

3. Uw Gegevens

In het formulier hieronder kunt u uw gegevens invullen. Onder opmerkingen kunt u eventuele vragen stellen, of kleine aandachtspuntjes voor het onderhoud aangegeven.

Object:

Planning

4. Overzicht Afspraak

Hieronder vindt u een overzicht van de afspraak. Wanneer u op verzenden klikt, ontvangt u een bevestiging van de afspraak op het door u opgegeven e-mailadres. In deze e-mail staat ook hoe u later eventueel uw afspraak kan wijzigen. Controleer of uw e-mailadres correct is voordat u op verzenden klikt.