Halen / Brengen

Geachte stalling gebruiker,

Door de nieuwbouw en de veranderde organisatie zijn een aantal zaken veranderd rondom het halen en brengen van uw caravan of vouwwagen.

Halen

De caravans en vouwwagens worden alleen op donderdag klaargezet om gehaald te worden. Alleen in het hoogseizoen doen wij dit dagelijks, dit betekent dat in de maanden juni tot en met augustus wij dagelijks caravans en vouwwagens binnen of buiten zetten.

Als u bijvoorbeeld de caravan op maandag op wilt halen, betekent dit dat wij de caravan op de donderdag daarvoor klaarzetten.

Brengen

Onze verzekeraar heeft nieuwe voorwaarden gesteld aan het stallen van caravans en vouwwagen, dit heeft als gevolg dat onze voorwaarden op een aantal punten aangepast zijn. De volgende voorwaarden zijn met onmiddellijke ingang van kracht geworden:

  • Er mogen geen gasflessen in de caravan staan als de caravan binnen gestald wordt.
  • Er mogen geen accu’s (ook Lithium accu’s) in de caravan staan als de caravan binnen gestald wordt.
  • Er mogen geen batterijen in rook/brandmelder zitten als de caravan binnen gestald wordt.

Het is verplicht geworden dat u via onze website het brengen van de caravan of vouwwagen aanmeld. Op de website moet o.a. aangegeven worden dat de gasfles en accu niet in het te stallen object aanwezig is. Indien het brengen niet vooraf aangegeven is of er is niet aangegeven dat de gasfles en en accu verwijderd zijn, mogen wij uw te stallen object niet in de stalling plaatsen.

Ps. Denkt u er om dat uw caravan of vouwwagen voor 31 oktober bij ons moet zijn om binnen gestald te worden.

 

U wilt:
Object: