Tips voor de stalling

Wij doen onze uiterste best om er voor te zorgen dat uw caravan in de zelfde conditie uit de stalling komt als toen deze erin ging. Wij hebben echter niet alle factoren zelf in de hand. Daarom hebben wij hieronder voor u een aantal tips vermeld die de stalling vergemakkelijken en onnodige problemen achteraf voorkomen.

  • Water: Zorg dat u het watersysteem van uw caravan (boiler, watertank, waterleidingen e.d.) goed aftapt. Hiermee voorkomt u dat deze in de winter kapot vriezen.
  • Vochtvreter: Zet uw vochtvreter altijd in een plastic afwasbak. Een vochtvreter kan overlopen, wat voor vlekken op vloer en bekleding kan zorgen. Zet de vochtvreter niet direct in de wasbak van uw keuken, dit kan aantasting van het roestvrij staal tot gevolg hebben.
  • Caravaninboedel: Controleer goed of u al het nodige uit de caravan gehaald hebt. In het winterseizoen is het niet mogelijk bij uw caravan komen, aangezien onze stalling op dat moment helemaal vol zit. Echter, ook gedurende de rest van het jaar kan even controleren veel moeite achteraf besparen.
  • Rookmelder: Haal de batterijen uit een eventuele rookmelder voordat uw caravan de stalling in gaat. Zo begint u de volgende vakantie niet met lege batterijen (en hebben wij geen stalling vol met piepende rookmelders, omdat de batterijen leeg zijn).